BROW & LASHSTYLING

EPILEREN & THREADEN | VERVEN | BROWLMINATION | LASHLIFT

Kom voor de mooiste brows & lashes naar The beauty director en laat jou gezicht er weer sprekend uitzien! T.B.D maakt van jou brows altijd een natuurlijke shape. Er word heel duidelijk gekeken naar wat bij jou gezicht past, en vooral wat jij zelf graag wilt. Strevend naar een unieke look waar jij je comfortabel bij voelt! Elke brow shape is uniek, net zoals jij dat bent! 

THREADEN & EPILEREN

Bij threaden* worden ongewenste haartjes weggehaalt met een touwtje. Deze techniek komt oorspronkelijk uit india en het middenoosten en word daar al eeuwen toegepast. Ook in het westen is threading inmiddels een groot succes. Het is eigenlijk de mooiste & snelste techniek om mooie vormen te kunnen creeeren. Het is een nauwkerige behandeling waarbij zelfs de kleinste donshaartjes worden weggewerkt. Wij zullen nooit iets weghalen wat jij niet wilt en streven naar unieke brows, net zoals jij zelf ook uniek bent!


*Deze behandeling word uitgevoerd met organisch katoen draad. Zacht , zonder chemicalien en perfect voor sensitive skin


BROWLAMINATION

De browhype van deze tijd! 

Met speciale lotions worden de wenkbrauwhaartjes in de juiste richting gekamd, wat een paar weken blijft zitten. Ook mooi te combineren met threading en verven. Browlamination creeert een vollere en mooi gestijlde look!

WENKBRAUWEN & LASHES VERVEN

Een mooie betaalbare behandeling die meer uitstraling & volheid creeert voor wimpers & wenkbrauwen. Voeg een extra demensie toe aan jou look! Blijft tot 4 weken zitten, afhankelijk van de haartjes.


LASHLIFT

Lashlift is een geweldig alternatief voor wimperextensions. Bij deze behandelingen zien jou wimpers eruit alsof ze net zijn gekruld met een wimper tang. Langdurige lang gekrulde wimpers wat 4-6 weken aanhoud.  

CONTACT


Kinkerstraat 62a

1053 DZ, Amsterdam


Info@thebeautydirector.com

+31 6 25 09 32 83 

" Ready? Set, Glow!"

OPENINGSUREN

Maandag - Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
11:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 18:00