The beauty director

PERMANENTE MAKE-UP

BROWS | EYES | LIPS

WAT IS PERMANENTE MAKE-UP?

Wil jij er elke dag verzorgd uit zien & minder tijd besteden aan jouw makeup routine? Dan is permanente makeup iets voor jou! Elke dag de perfecte look of je nou gaat sporten, door een regenbui loopt, of gewoon geen tijd hebt om iedere ochtend je makeup te moeten aanbrengen. Weggeveegde wenkbrauwen of uitgelopen eyeliner & lippenstift is verleden tijd! 


Permanente make-up, is een revolutionaire techniek waarbij natuurlijke pigmenten* in de huidlaag worden aangebracht. Dit met een natuurlijk resultaat en de behandeling is vrijwel pijnloos. Met permanente make-up ziet jouw lippenstift, lipliner, wenkbrauwpotlood en eyeliner er 24/7 uit alsof ze net zijn aangebracht.

Als ervaren specialist breng ik de permanente make-up snel en veilig aan en je hebt er jaren plezier van.

We zorgen ervoor dat onze klanten tevreden onze salon in Amsterdam verlaten en ook tevreden blijven.
Heb je nog oude permanente make up? Neem dan eerst contact met ons op.- Bespaar tijd

- Zie er altijd verzorgd uit

- Nooit meer uitgelopen makeup

- Geen zorgen meer over jou makeup*The beauty director werkt met pigmenten die REACH "24 door de EU goedgekeurd zijn.

BEHANDELINGEN & INTAKE

INTAKE/VOOR & AFTERCARE

Het intakegesprek voor jou Permanente make-up behandeling vindt op de zelfde dag plaats, voordat we van start gaan met jou PMU behandeling. Na het invullen van de vragenlijst, kijken we eerst hoe jij je wenkbrauwen, lippen, of eyeliner het liefst wilt hebben. Nadat jij 100% comfortabel en zeker bent van de voorbereidingen, gaan we beginnen met het pigment daadwerkelijk in de huid plaatsen. 


BROWS

 Bij een brow behandeling tekenen we de wenkbrauwen altijd eerst uit, door middel van

van browmapping in combinatie van jouw eigen wensen. Kies voor powderbrows als je elke dag wilt opstaan met prachtige brows! De brows worden ingeschaduwd alsof ze net ombre zijn aangebracht met dipbrow. 

De behandeling wordt met verfijnd apparatuur uitgevoerd. De stabiele naald die in de huidlaag wordt aangebracht zorgt voor een natuurlijke, snelle en gezonde genezing.


LIPS

Kies jij voor Natural of uitgesproken lippen? Bij PMU lips kun je kiezen uit je eigen lipkleur, natuurlijke kleuren en uitgesproken kleuren van de kleurenwaaier. Wil je bijna alleen je cupidsbow en de onderkant van je lippen "subtiel" accentueren voor een optisch voller effect? kies dan voor lipline + shading. Deze behandeling wordt aangeraden met een mooi natuurlijk pigment zoals bijna je eigen lipkleur. Wil je meer uitgesproken lippen? Dan kun je kiezen voor de full lips behandeling. Hierbij worden de lippen volledig ingekleurd en vanaf de liplijn wat steviger aangezet, zacht werkend naar de binnenkant van de lippen met ombre effect. Het is ook mogelijk om iets over de eigen liplijn heen te accentueren als je bijvoorbeeld erg oneven lippen hebt of gewoon extra volle lippen wilt. Full lips is ook aan te raden bij erg donkere lippen (darker skin), om deze op subtiele wijze wat meer kleur te geven.

 

EYES

Eyeliner is beschikbaar met of zonder wing & boven of/en onder. Met of zonder shading (uitschaduwen van de lijn). We rekenen hiervoor nooit een meerprijs.

Wil je liever een subtiele eyeliner? kies dan voor infralash. Met deze techniek wordt de lijn alleen op de wimperrand gezet, ipv boven de wimperrand.


VRAGEN?

The beauty director staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden, dus twijfel vooral niet om te whatsappen of te bellen! +31625093283 GGD GOEDGEKEURD

Wij zijn een gecertificeerde- en GGD goedgekeurde salon en werken volgens de strenge RIVM richtlijnen op het gebied van hygiëne, veiligheid en goede nazorg.
Je kunt on vinden op de website van veiligtatoeerenenpiercen

CONTACT


Willem Schoutenstraat 48
1057 DP, Amsterdam


info@thebeautydirector.com

+31 6 25 09 32 83 

" Ready? Set, Glow! "

OPENINGSUREN

Maandag
Gesloten
Dinsdag - Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Gesloten